PlayStation

Astro Bot anuncia la seva nova aventura per al 6 de setembre

Sony Interactive Entertainment (SIE) ha revelat en el seu últim State of Play que Astro Bot tornarà amb una nova aventura el pròxim 6 de setembre. El videojoc, exclusiu per a PS5, està sent desenvolupat per Team Asobi i continua la mini aventura d’Astro’s Playroom, el joc de PS5 que destacava per les característiques del comandament DualSense.

Astro Bot portarà els jugadors a explorar 6 galàxies i més de 80 nivells a la recerca de la tripulació perduda d’Astro, utilitzant més de 15 habilitats diferents per avançar en el joc. El joc farà ús complet de les característiques del comandament DualSense, incloent-hi la retroalimentació hàptica i els gallets adaptatius. Hi haurà més de 70 tipus de nous enemics i un cap final en cada galàxia, oferint un desafiament considerable per als jugadors.

Astro Bot es podrà reservar a partir del 7 de juny.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.