Mòbil Ordinador

Apple anuncia cinc jocs per a Apple Arcade

Apple Arcade vol ampliar la seva llibreria de jocs amb cinc títols, oferint als jugadors una àmplia gamma d’experiències. Entre les noves arribades es troba Rabbids: Legends of the Multiverse d’Ubisoft, al costat d’altres aventures com Return to Monkey Island+, Tomb of the Mask+, Fabulous – Wedding Disaster+ i el tan joc espacial d’Apple Vision Pro, Where Cards Fall.

Llançant-se el 30 de maig, Where Cards Fall presenta als jugadors una experiència immersiva de resolució de trencaclosques, optimitzada per a Apple Vision Pro. Aquest títol desafia als jugadors a navegar per paisatges onírics mentre exploren una narrativa sobre el pas a l’edat adulta. Mitjançant controls intuïtius i més de 50 puzles, els jugadors s’embarquen en un viatge ple d’imaginació i estratègia.

El 6 de juny, els fans dels Rabbids podran gaudir de Rabbids: Legends of the Multiverse, un joc d’aturades aventures on els estimats Rabbids causen estralls a través de diverses dimensions. A més, els jugadors poden explorar aventurar-se a Return to Monkey Island+, saquejar tombes d’estil retro a Tomb of the Mask+, o organitzar bodes a Fabulous – Wedding Disaster+.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.