Nintendo PlayStation

Arsene Lupin – Once a Thief revela el seu primer teaser

El videojoc Arsene Lupin – Once a Thief, desenvolupat per Blazing Griffin i publicat per Microids, arribarà en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch a finals de 2024. Basat en l’obra de Maurice Leblanc, el joc permet als jugadors explorar el món del famós lladre Arsene Lupin.

El joc narra l’evolució d’Arsene Lupin des dels seus inicis com a lladre fins a convertir-se en un heroi llegendari. La història es desenvolupa mitjançant converses entre Lupin i l’autor Maurice Leblanc, on Lupin relata les seves gestes. Els jugadors participaran activament en aquestes aventures.

En aquest joc d’aventures i trencaclosques, els jugadors podran explorar els inicis, amors i crims de Lupin. El joc permet jugar tant com Lupin com el seu antagonista, el detectiu Ganimard, oferint diferents perspectives.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.