Núvol

Netflix comença a oferir-nos els seus videojocs al núvol

Després de mesos amb disponibilitat limitada als Estats Units, Canadà i el Regne Unit, Netflix ha llançat el seu servei de joc al núvol al nostre territori. Aquest nou servei permet als usuaris accedir a una selecció inicial de sis jocs a través de Netflix.

Els usuaris poden jugar a aquests jocs utilitzant el comandament virtual integrat a l’aplicació de Netflix al mòbil per als televisors. A més, és possible jugar des d’ordinadors utilitzant el teclat i el ratolí, oferint així una experiència de joc versàtil i accessible per a una àmplia varietat de dispositius.

Jocs disponibles:

La plataforma promet actualitzacions i l’addició de nous jocs en el futur, ampliant així les opcions disponibles per als seus subscriptors. Aquesta iniciativa forma part de l’esforç de Netflix per diversificar la seva oferta de continguts.

Amb aquest llançament, Netflix entra en el mercat competitiu dels jocs al núvol, oferint una nova manera de gaudir dels videojocs sense la necessitat de maquinari específic. Veurem com evoluciona la cosa, i si hi haurà tormenta, o no.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.