Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Astor: Blade of the Monolith s’estrena a PC i consoles

C2 Game Studio ha llançat el seu darrer títol, Astor: Blade of the Monolith, en diverses plataformes, incloent-hi PC, Nintendo Switch, PlayStation i Xbox. Amb un preu de 24,50 euros, l’acció-RPG en tercera persona convida els jugadors a un món vibrant on prenen el paper d’Astor, un jove guerrer en una missió per descobrir els misteris que envolten la desaparició d’una antiga civilització.

Situat al planeta Gliese, els jugadors s’impliquen en una ràpida combatent armats amb armes llegendàries i habilitats màgiques. El joc promet més de 20 hores de jugabilitat, incloent-hi missions principals i missions secundàries, mentre els jugadors travessen paisatges diversos i enfronten-se a 16 enemics diferents i 10 caps.

Inspirat en títols com Devil May Cry, Bayonetta i The Legend of Zelda, Astor: Blade of the Monolith combina elements de mecàniques de combat i exploració. Els jugadors tindran l’oportunitat de dominar habilitats dinàmiques i combos, convocar construccions poderoses i recollir armes llegendàries al llarg del seu viatge.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.