Ordinador PlayStation Xbox

Dragon Ball: Sparking! Zero mostra les fusions

Un nou tràiler de Dragon Ball: Sparking! Zero destaca la presència de les fusions, un tema central en el joc. Aquests lluitadors fusionats, resultat de tècniques com la dansa de la fusió o els arracades Potara, posseeixen habilitats i atacs formidables, oferint avantatges estratègics als jugadors en combat.

La llista de personatges de Dragon Ball: Sparking! Zero s’amplia amb l’addició de 21 personatges, convertint-la en la més gran de la franquícia Budokai Tenkaichi. Entre aquests personatges hi ha cares conegudes com Trunks (Nen), Goten, Caulifla, Kale, i formes fusionades icòniques com Gotenks, Vegito i Gogeta.

Spike Chunsoft, el desenvolupador conegut per la sèrie Budokai Tenkaichi, està treballant actualment en Dragon Ball: Sparking! Zero. El joc està previst que es llanci a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.