Jocs en català Nintendo

Bread & Fred arriba al cim de Nintendo Switch avui

Bread & Fred, el joc de plataformes cooperatiu desenvolupat per SandCastles Studio i publicat per Apogee Entertainment, ja està disponible a Nintendo Switch, coincidint amb el seu primer aniversari. El joc, que ha venut més de 500.000 unitats, permet als jugadors embarcar-se en una aventura cooperativa d’escalada amb els personatges pingüins, Bread i Fred.

A Bread & Fred, els jugadors poden donar un Joy-Con a un amic i navegar per diversos obstacles en un entorn fred. El joc introdueix deu noves proves, desbloquejant nous camins de cursa amb cada victòria. Els jugadors realitzen salts i aterratges coordinats mentre estan units a un company per escalar pendents relliscosos i travessar grans buits.

El joc posa èmfasi en el treball en equip i la coordinació, amb emojis dins del joc i temporitzadors de compte enrere per ajudar els jugadors a sincronitzar les seves accions per superar obstacles. Per a aquells que busquen un repte, el mode Speedrun ofereix l’oportunitat d’entrar al hall of fame en línia de Bread & Fred. Els jugadors en solitari també poden gaudir del joc amb Jeff la Roca com a company.

Bread & Fred inclou contingut addicional com missions secundàries, on els jugadors poden trobar la banda de nois de Beakville, The Backstreet Moles, i desbloquejar nova música. El joc també compta amb mini-jocs, skins temàtics i fotos plenes de història.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.