Ordinador PlayStation Xbox

Capcom comparteix un nou tràiler de Monster Hunter Wilds

Capcom va proporcionar una visió detallada de Monster Hunter Wilds durant la transmissió de State of Play de PlayStation. El nou tràiler va mostrar un paisatge salvatge amb monstres adaptats a les condicions canviants del seu hàbitat. Les imatges de joc van revelar detalls sobre la història, els personatges i els sistemes del joc.

Capcom va anunciar articles especials per a jugadors que tornin de Monster Hunter: World, que estaran disponibles quan Monster Hunter Wilds es llanci el 2025 per a PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC a través de Steam.

A Monster Hunter Wilds, els jugadors s’uneixen a un equip especial de la Comissió d’Investigació que investiga les Terres Prohibides. El joc compta amb personatges completament doblats per primera vegada a la sèrie. Els jugadors s’endinsaran en el desconegut amb companys, incloent-hi la guia Alma, un company Palico i un nen misteriós. El joc inclou biomes multidimensionals que poden transformar-se de manera inesperada.

Els ecosistemes estan poblats per fauna, com el wyvern herbívor Dalthydon i el Ceratonoth, que utilitza les seves banyes dorsals com a parallamps. Grans monstres com el Doshaguma i l’amfibi Chatacabra també recorren les planures.

Monster Hunter Wilds introdueix noves característiques, incloent-hi transicions sense interrupcions entre seqüències de la història i el joc. El joc presenta els Seikrets, un nou tipus de muntura que permet als jugadors realitzar accions en moviment, com afilar armes i recollir materials. Els caçadors també poden canviar a una arma secundària amb el seu Seikret.

Els jugadors que enllacin les seves dades de guardat de Monster Hunter: World poden rebre articles especials, incloent-hi el conjunt de cuir Felyne i l’espasa Felyne Acorn per al joc base, i el conjunt Felyne Duffel i el pic Felyne Trekker per a l’expansió Iceborne. Hi ha més detalls disponibles al lloc web oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.