Xbox

El joc de trets de soldats de joguina, Hypercharge: Unboxed, ja disponible a Xbox

Digital Cybercherries ha anunciat que el seu joc de trets de figures d’acció, Hypercharge: Unboxed, ja està disponible a Xbox Series X|S i Xbox One.

Inspirat en pel·lícules com Toy Story i Small Soldiers, Hypercharge: Unboxed és un joc d’acció de trets en primera i tercera persona amb un mode de campanya d’història completa. Es pot jugar en solitari sense connexió o amb fins a quatre jugadors en línia en mode cooperatiu. El joc també admet pantalla dividida, tant localment com en línia. A més, ofereix una varietat de modes per a aquells que prefereixen la competició.

Hypercharge: Unboxed està dissenyat per atraure tant a pares com a nens, permetent als adults reviure la diversió de la seva infància i crear nous records amb els seus fills. Amb compatibilitat multiplataforma per a la versió de PC, els jugadors poden gaudir del joc amb amics sense restriccions. També hi ha bots disponibles per a aquells que prefereixin jugar amb companys o oponents d’IA.

Hypercharge: Unboxed està disponible a Steam, Nintendo Switch i ara a Xbox. Per obtenir més informació, visiteu el lloc oficial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.