Ordinador

Cat Quest 2 i Orcs Must Die! 3, gratis a l’Epic Games Store

Cat Quest 2 i Orcs Must Die! 3, gratis a l’Epic Games Store

L’Epic Games Store ha anunciat que dos populars títols independents, Cat Quest 2 i Orcs Must Die! 3, estan ara disponibles per a descarregar de forma gratuïta fins al 9 de maig, a les 17:00.

Cat Quest 2, desenvolupat per The Gentlebros, és una aventura d’acció ambientada en un món ple de gats. Els jugadors es llancen en un viatge ple de felins, units amb els seus fidels companys, per derrotar enemics, resoldre enigmes i descobrir secrets.

D’altra banda, Orcs Must Die! 3, desenvolupat per Robot Entertainment, ofereix una combinació de defensa de torres i acció en tercera persona. Ambientat en un món de fantasia envaït per orcs, els jugadors han de situar estratègicament trampes i utilitzar armes per defensar-se de les hordes d’enemics en batalles frenètiques.

Ambdós jocs prometen hores d’entreteniment per a jugadors de totes les edats i preferències. Simplement, aneu a l’Epic Games Store i reclameu les vostres còpies abans del 9 de maig a les 17:00 hores.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.