Ordinador

When the Light Dies s’estrena en accés anticipat a Steam

PQube ha anunciat el llançament de When the Light Dies en accés anticipat a Steam. Aquest joc de supervivència, reminiscent de contes dels racons més foscos de la psique humana, convida els jugadors a submergir-se en un purgatori on la supervivència no està assegurada, sinó guanyada.

Amb un escenari de crepuscle perpetu com a teló de fons, els jugadors assumeixen el paper d’un supervivent solitari que navega per un món envoltat per les tenebres i poblat per horrors innombrables. Armats amb un arsenal d’armes i una llanterna titil·lant, hauran de rebutjar onades de criatures grotesques mentre gestionen la seva decadent sanitat i lluiten contra el fred glaçat.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.