Ordinador PlayStation

Concord arribarà a PlayStation 5 i PC el 23 d’agost

Sony Interactive Entertainment (SIE) va presentar en el seu recent State of Play un primer cop d’ull a Concord, el nou “hero shooter” desenvolupat per Firewalk Studios, que estarà disponible per a PS5 i PC el 23 d’agost. La presentació va incloure 10 minuts de contingut que van mostrar l’univers, la història i els personatges del joc.

Concord se centra en la tripulació de la Northstar, un grup de mercenaris coneguts com els Freegunners, que viatgen per la galàxia de Concord acceptant encàrrecs d’alt risc i enfrontant-se a altres tripulacions. Els jugadors podran triar entre diferents personatges, incloent-hi robots, pistolers i franctiradors, i combinar les seves habilitats per crear estratègies en equip.

El joc oferirà una atmosfera d’aventura en un entorn FPS, dissenyat tant per a nous jugadors com per a aquells que busquen un desafiament competitiu. Les habilitats de cada personatge estan dissenyades per adaptar-se a diferents estils de joc.

A més de la jugabilitat, les històries dels personatges es desenvoluparan a través de vinyetes cinemàtiques setmanals que s’estrenaran al joc després del seu llançament. Concord comptarà amb 16 personatges jugables a l’inici, i s’afegiran més personatges, mapes i modes de joc mitjançant actualitzacions gratuïtes.

Firewalk Studios compartirà més detalls sobre les edicions de Concord per a PS5 i PC a partir de la setmana vinent, i s’obriran les reserves. Els jugadors que reservin el joc podran accedir anticipadament a la beta oberta aquest estiu juntament amb quatre amics.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.