Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

El nou tràiler de One Piece Odyssey presenta els personatges Adio i Lim

Amb el llançament de One Piece Odyssey a Nintendo Switch a prop, ja està disponible un nou tràiler que mostra els personatges Adio i Lim, creats específicament per al joc.

La història segueix la tripulació dels Barret de Palla mentre exploren l’illa llegendària de Waford, amb l’objectiu de recuperar els seus poders robats per Lim, una jove misteriosa que no agrada dels pirates. Adio i Lim s’uneixen a la tripulació en el seu viatge per Waford i diverses localitzacions del seu passat.

La versió de Nintendo Switch de One Piece Odyssey inclou l’escenari Reunion of Memories, disponible després de completar el joc principal, juntament amb vestits extra per a la tripulació del Barret de Palla. A més, els vestits de la Ciutat de l’Aigua debutaran en aquesta versió.

One Piece Odyssey es llançarà el 26 de juliol de 2024 per a Nintendo Switch. El joc ja està disponible per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.