Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

El Marvelous Game Showcase destaca nous títols i actualitzacions

Marvelous va presentar la segona edició anual del Marvelous Game Showcase, amb actualitzacions sobre sèries populars i anuncis de nous jocs. La presentació, dirigida pel president Suminobu Sato, va comptar amb la participació de membres clau dels equips de desenvolupament.

Farmagia: Anteriorment conegut com a Project Magia, aquest joc va ser introduït per Takehiro Ishida. L’opening va mostrar el repartiment i les seves habilitats, amb dissenys de l’artista Hiro Mashima. Els personatges inclouen Ten, el protagonista; Arche, el seu amic competitiu; Chica, una altra amiga d’infància; i Lookie-Loo, el company de Ten. Farmagia està previst per a un llançament global el 2024.

Story of Seasons: L’últim títol, encara sense nom, de la sèrie està en desenvolupament amb millores en la presentació visual i els entorns naturals. El gestor de la sèrie, Hikaru Nakano, va destacar millores en la il·luminació i els focs artificials del festival. Les noves funcions de joc inclouran un ala delta controlada pel jugador i el retorn de les mascotes populars. S’espera una revelació completa més endavant.

Indie Partner Lineup: Marvelous continua donant suport als desenvolupadors independents amb llançaments globals per a diversos títols:

  • Death the Guitar, on els jugadors utilitzen el poder del heavy metal, previst per al 2025.
  • Moonlight Peaks, un joc de simulació de vida/ agricultura de vampirs de Little Chicken, programat per al 2026.
  • Bō: Path of the Teal Lotus, que es llançarà a Àsia i al Japó el 28 de juliol de 2024.

Rune Factory: El director Shiro Maekawa va presentar un nou vídeo per a Rune Factory: Project Dragon. Els jugadors poden triar jugar com Subaru o Kaguya, utilitzant la dansa per interactuar amb el món. El joc inclourà armes tradicionals com espases i noves eines com para-sols i tambors.

Daemon X Machina: Titanic Scion: La presentació va concloure amb un nou teaser per a aquesta seqüela d’acció de meques del First Studio de Marvelous. Es donaran més detalls, incloent-hi plataformes i finestra de llançament, més endavant.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.