Ordinador PlayStation Xbox

Dynasty Warriors: Origins ens presentarà els orígens de la sèrie

KOEI TECMO i Omega Force han anunciat Dynasty Warriors: Origins, una nova entrega de la llarga sèrie musou. El joc està previst per a llançament el 2025 a PlayStation 5, Xbox Series X|S i Windows PC a través de Steam.

Dynasty Warriors: Origins comptarà amb el característic joc d’1 contra 1.000 pel qual és coneguda la sèrie, amb batalles a gran escala que omplen la pantalla. La història es presentarà des de la perspectiva d’un heroi sense nom, ambientada en el període dels Tres Regnes de la Xina. Els jugadors experimentaran els conflictes històrics i la coordinació amb exèrcits aliats en temps real, amb l’objectiu de superar les vastes forces enemigues.

Tomohiko Sho, el productor del joc i Cap d’Omega Force a KOEI TECMO GAMES, ha destacat el retorn a les arrels de la sèrie i l’objectiu d’oferir una experiència de camp de batalla intensa tant per als fans de sempre com per als nous jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.