Ordinador PlayStation Xbox

Els Gundam arribaran a Call of Duty al juny

Call of Duty introduirà nou contingut inspirat en la sèrie Gundam al juny, com a part d’una col·laboració entre Bandai Namco Europe i Call of Duty. Aquesta actualització portarà Skins d’Operadors basades en Mobile Suits populars de la franquícia Gundam, juntament amb altres elements temàtics.

El nou contingut estarà disponible a Call of Duty: Modern Warfare III, Call of Duty: Warzone i Call of Duty: Warzone Mobile. Els jugadors poden esperar Skins d’Operadors, Plànols d’Armes, Moviments de Finalització i més, tots inspirats en Mobile Suits icònics. Els elements destacats inclouen:

  • RX-78-2 Gundam: Equipat amb el Beam Rifle i l’escut RX-78-2.
  • MS-06S Zaku II de Char: Amb el Heat Hawk i altres armes.
  • XVX-016 Gundam Aerial: Incloent el Beam Rifle de Rebuild Aerial.

Els paquets de llegendes de Mobile Suit Gundam estaran disponibles per un temps limitat a partir de juny. Els jugadors també podran obtenir recompenses de progressió.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.