Sector

Anunciat un llibre d’art conceptual de Sea of Stars

L’editorial GTM Ediciones i PLAION Espanya han anunciat el llibre Sea of Stars: El arte conceptual de Bryce Kho. Aquest compendi d’il·lustracions del joc de rol Sea of Stars, creat per Sabotage Studio i il·lustrat per Bryce Kho, estarà disponible a partir del 9 de juliol, amb un preu de 39,95 euros.

El llibre estarà completament traduït i localitzat al castellà en una edició exclusiva. Comptarà amb 272 pàgines, acabats d’alta qualitat i enquadernació en tapa dura. Les reserves ja estan disponibles a les cadenes habituals.

Sea of Stars és la preqüela de The Messenger, que va rebre el premi a Millor Joc Indie Debutant als The Game Awards el 2018. El segon títol de l’estudi, Sea of Stars, es va llançar l’agost de 2023 i ha estat jugat per més de 5 milions de persones a tot el món. Va ser premiat com a Millor Joc Independent als The Game Awards el 2023.

Bryce Kho ha estat part de l’equip de Sabotage Studio com a artista conceptual des de 2020. El seu estil d’il·lustració, inspirat en l’anime retro, destaca per ser acolorit i complex, fet que ha contribuït significativament a la creació d’aquest RPG per torns.

El llibre presenta personatges, mons, història i jugabilitat, tots ells il·lustrats per Bryce Kho. És dirigit tant a jugadors com a amants de l’art.

Detalls tècnics del llibre:

  • Pàgines: 272
  • Mida: 304 x 228 mm
  • Paper: 130 grams, mat, vernís
  • Enquadernació: Tapa dura, cosit en fil
  • Acabats especials: Estampats en or, SPOT UVI
  • Impressió: Color

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.