Ordinador

Fabledom anuncia a la seva versió 1.0

Grenaa Games, juntament amb Dear Villagers, ha anunciat que el seu joc Fabledom està llest per a la seva versió 1.0 després d’un any en accés anticipat. Amb més de 2.800 ressenyes a Steam, el 89% de les quals són positives, el regne de Fabledom estarà disponible per a PC el pròxim 13 de maig.

A Fabledom, els jugadors s’immersen en un món de conte de fades poblats per trols, cavallers i princeses, oferint una perspectiva optimista dels jocs de construcció de ciutats. La recent actualització ha afegit noves mecàniques i estructures. A més, s’ha confirmat que el joc arribarà a consoles més endavant aquest any, assegurant que tots els jugadors, independentment de la plataforma, puguin gaudir de Fabledom.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.