Retro

Tomb Raider i Thalamus, els nous cartutxos d’Evercade

Després de la revelació de Evercade VS-R i Evercade EXP-R, es desvetllen dos llançaments que prometen emocionar els aficionats de l’època daurada dels videojocs.

El primer d’aquests cartutxos, el Tomb Raider Collection 1, porta de nou a la llegendària franquícia de Lara Croft en el seu format original per a consoles de 32 bits. Ara, els fans podran reviure les primeres aventures de Lara. Aquest cartutx, compatible amb tots els dispositius Evercade, inclou els tres primers jocs de la sèrie: Tomb Raider, Tomb Raider II: Starring Lara Croft i Tomb Raider III: Adventures of Lara Croft.

D’altra banda, el Thalamus Collection 1 porta a l’univers Evercade una selecció de títols de PC del desenvolupador i editor dels anys vuitanta i noranta, Thalamus. Amb jocs com Nobby the Aardvark, Creatures, Hunters Moon i més, aquest cartutx ofereix una experiència nostàlgica per als aficionats d’aquella època daurada dels videojocs.

Ambdós cartutxos ofereixen una experiència completa amb llicència oficial i les millors funcions d’emulació i de guardar/carregar partides de la seva categoria, garantint hores de diversió per als jugadors d’Evercade.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.