Mòbil Ordinador PlayStation

HoYoverse confirma la data de llançament de Zenless Zone Zero

Zenless Zone Zero, el joc de rol d’acció i fantasia urbana desenvolupat per HoYoverse, es llançarà globalment el 4 de juliol a les 4:00 hores. El joc estarà disponible a PlayStation 5, PC, iOS i Android.

El joc ha arribat a les 35 milions de preinscripcions globals i s’aproxima al seu objectiu de 40 milions. Quan es llanci, Zenless Zone Zero suportarà la progressió creuada i el joc creuat, permetent als jugadors gaudir d’una experiència de joc sense interrupcions a través de diverses plataformes.

Ambientat en un món postapocalíptic devastat per desastres sobrenaturals coneguts com “Hollows”, el joc té lloc a New Eridu, l’última ciutat restant. Els jugadors assumeixen el paper d’un “Proxy”, guiant aventurers a través dels Hollows. El joc compta amb un sistema de combat dinàmic, una narrativa viva i un entorn urbà immersiu.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.