PlayStation Xbox

Dragon Ball Xenoverse 2 disponible a PlayStation 5 i Xbox Series X|S

Dragon Ball Xenoverse 2 s’ha llançat a PlayStation 5 i Xbox Series X|S, juntament amb un nou DLC, Future Saga Chapter 1. Aquest joc ha aconseguit més de 10 milions de vendes en set anys, i ofereix als jugadors la possibilitat de participar en batalles plenes d’acció i opcions de personalització, permetent-los crear els seus propis personatges i convertir-se en Patrullers del Temps encarregats de preservar la línia temporal.

El joc està disponible en tres edicions a les noves consoles. L’edició estàndard inclou el joc base, l’edició de luxe inclou el Super Pass i quatre Super Packs, i l’edició especial afegeix el Hero of Justice Pack Set (Pack 1 i 2) al contingut de l’edició de luxe. Els propietaris actuals de PlayStation 4 i Xbox One poden actualitzar gratuïtament a les noves versions.

El DLC Future Saga Chapter 1 introdueix noves missions extres i diversos nous personatges jugables:

  • Goku Black (Super Saiyan Rosé, Ultra Supervillain)
  • Vegeta (Super Saiyan God, Ultra Supervillain)
  • Videl (Dragon Ball Super)
  • Android 18 (Dragon Ball Super)
  • Broly (Restrained)

El DLC també afegeix noves missions paral·leles, habilitats, vestits, accessoris i il·lustracions de pantalles de càrrega.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.