Xbox

Hypercharge: Unboxed anuncia la seva arribada a Xbox aquest maig

L’estudi independent Digital Cybercherries ha anunciat que el seu joc, Hypercharge: Unboxed, estarà disponible a les consoles Xbox Series X|S i Xbox One a partir del 31 de maig. Els jugadors ja poden fer la reserva del joc.

Hypercharge: Unboxed permet als jugadors submergir-se en batalles èpiques tant en solitari com en companyia, oferint una experiència cooperativa per a fins a quatre jugadors en línia o en pantalla dividida. A més, el joc té modes de joc jugador contra jugador (JcJ) per a aquells que busquen un desafiament competitiu.

La versió de Xbox de Hypercharge: Unboxed inclourà compatibilitat multiplataforma amb la versió de PC, permetent als amics unir-se sense importar la plataforma que triïn. També s’ha confirmat la presència de bots per a aquells que prefereixin jugar contra o amb companys d’intel·ligència artificial.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.