Mòbil

Netflix publica Dumb Ways to Survive a Android i iOS

Netflix Games continua ampliant el seu catàleg de jocs amb la incorporació de Dumb Ways to Survive. Aquest nou títol s’uneix a la llista de jocs per a mòbils disponibles exclusivament pels subscriptors de Netflix.

Dumb Ways to Survive ofereix una nova visió de la popular sèrie “Dumb Ways to Die”, desafiant els jugadors a sobreviure enmig de la naturalesa. Recull, collita i caça mentre explores entorns interactius plens de fauna perillosa i deliciosa. Construeix eines absurdes, des de xarxes de pesca fins a paelles, i lluita contra tota mena de criatures. Desenvolupa les teves habilitats, desafia els elements i prepara’t per a fenòmens meteorològics imprevisibles en aquest joc de supervivència.

Amb la seva jugabilitat i estil, el joc promet proporcionar hores d’entreteniment als subscriptors. Disponible a Android i iOS.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.