PlayStation

Indika anunciat en format físic per a PlayStation 5

Merge Games ha anunciat el llançament de Indika, un joc de fantasia fosca desenvolupat per 11Bit Studios i Odd Meter. Tesura Games s’encarregarà de la distribució del format físic al nostre territori, i estarà disponible per a PlayStation 5 aquest estiu.

INDIKA és un joc en tercera persona ambientat en una Rússia alternativa de finals del segle XIX, on les visions religioses es barregen amb la realitat. Els jugadors seguiran el viatge d’una jove monja, acompanyada pel diable.

Aquest joc combina una narrativa plena d’imaginació i humor fosc, protagonitzat per Indika, una jove monja en un viatge d’autodescobriment. El diable es converteix en el seu inesperat company de viatge. INDIKA inclou trencaclosques únics i permet l’exploració de paisatges surrealistes d’una Rússia distorsionada.

https://www.youtube.com/watch?v=bVW06ZJJpO8

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.