Ordinador PlayStation Xbox

JanduSoft publicarà Detective Minerva Case el 6 de juny

JanduSoft ha anunciat el llançament proper d’un nou joc d’investigació criminal desenvolupat per K148 Game Studio. Detective Minerva Case estarà disponible el 6 de juny a Steam, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series per 10,49 euros.

Ambientat l’any 2068, el joc introdueix els jugadors a Lupa Corps, una empresa especialitzada en intel·ligència artificial domèstica. Els jugadors assumeixen el paper d’un detectiu encarregat d’investigar un assassinat d’alt perfil que implica la creació més recent de Lupa Corps, Minerva.

El joc compta amb sis escenaris detallats on els jugadors visiten escenes del crim, recullen proves i resolen casos intricats. Els elements clau del joc inclouen examinar escenes del crim per trobar pistes ocultes, utilitzar habilitats analítiques per connectar les proves i comprendre les motivacions darrere de les accions dels personatges.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.