Nintendo PlayStation

Llançament de Totally Spies! – Cyber Mission en consoles

Microids ha anunciat el llançament del joc d’aventures Totally Spies! – Cyber Mission, disponible per a Nintendo Switch, PlayStation 4 i PlayStation 5 a partir del 31 d’octubre. El joc combina elements d’acció, aventura i infiltració, i està basat en la nova temporada de la sèrie Espies de veritat (Totally Spies!).

La setena temporada de la sèrie es va estrenar a França el 12 de maig. Totally Spies! és una producció de Zodiak Kids & Family France, en col·laboració amb Gulli a França i Warner Bros. Discovery a Llatinoamèrica, EMEA i els Estats Units.

Al joc, els jugadors prendran el paper de Sam, Clover i Alex, explorant el cor de Singapur. Podran jugar en solitari o en mode multijugador local per a fins a tres jugadors, amb la possibilitat de resoldre trencaclosques i utilitzar diversos aparells.

Característiques del joc

  • Exploració: Els jugadors podran explorar diferents localitzacions de la ciutat, com el port, el Bubble Spy Café i els jardins de la badia, recollint objectes col·leccionables essencials per a les missions.
  • Infiltració: Resoldran trencaclosques i recolliran objectes, mantenint-se discrets per evitar ser descoberts.
  • Aparells: Utilitzaran aparells d’alta tecnologia com el Compowder i el pintallavis làser per interactuar amb l’entorn i superar obstacles.
  • Multijugador local: Fins a tres jugadors poden cooperar, cadascun amb les seves pròpies habilitats i aparells.
  • Aventura: El joc ofereix una història original ambientada en la nova temporada, amb personatges coneguts de la sèrie.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.