Nintendo PlayStation

Meridiem Games anuncia la versió física de Conscript

Conscript, un joc ambientat en la Primera Guerra Mundial, estarà disponible en format físic per a PlayStation 5 i Nintendo Switch a partir del 27 d’agost.

Els jugadors se submergiran en la pell d’un soldat francès durant la batalla de Verdun, amb la missió de trobar al seu germà desaparegut mentre naveguen per trinxeres, fortificacions i terra de ningú. El joc ofereix una experiència de terror i supervivència, amb mecàniques clàssiques i un context històric detallat.

L’edició física inclourà l’edició Deluxe, que ofereix contingut addicional com el paquet Golden Gun i el paquet Trench Raider, amb elements com una rèplica folrada en or del Mauser C96 i altres avantatges.

Conscript promet una alta rejugabilitat amb diferents nivells de dificultat, finals alternatius i desbloquejables, així com un sistema de nivells elaborat que desafiarà els jugadors a gestionar recursos i resoldre acudits. Els interessats poden reservar el joc des d’ara per assegurar-se la seva còpia física.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.