Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Slipknot col·labora amb Shin Megami Tensei V: Vengeance

Atlus ha desvetllat una col·laboració entre la llegenda del heavy metal Slipknot i el seu pròxim RPG, Shin Megami Tensei V: Vengeance. La col·laboració, revelada a través d’una sèrie de vídeos promocionals, mostra la convergència de temes, visuals i atmosfera compartits, destacant la seva essència metal.

El primer vídeo promocional presenta Jim Ojala, de Ojala Productions, l’equip artístic responsable de crear moltes de les icòniques màscares de Slipknot, que demostra el procés de creació d’una sèrie de màscares inspirades en els dimonis del joc. Aquestes màscares, que representen els dimonis Gurulu, Daemon i Loup-Garou, serveixen com a elements visuals definitoris tant per a Slipknot com per a Shin Megami Tensei V: Vengeance.

Previst per al llançament el 14 de juny, Shin Megami Tensei V: Vengeance promet als jugadors una experiència de RPG totalment immersiva, oferint dues rutes narratives. Amb una història centrada en la venjança, el joc introdueix nous personatges, un món de joc ampliat, mecàniques de joc millorades i una sèrie de nous enfrontaments amb dimonis.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.