Ordinador PlayStation Xbox

Nou tràiler d’Elden Ring Shadow of the Erdtree

Bandai Namco Entertainment i FromSoftware han presentat un nou tràiler CGI per a l’expansió d’Elden Ring, Shadow of the Erdtree, que es llançarà globalment el 21 de juny. El tràiler ofereix una visió del “Regne de l’Ombra”, on els jugadors trobaran nous relats i desafiaments.

En aquesta expansió, els jugadors poden seguir a Miquella i els seus seguidors mentre naveguen pels perills del Regne de l’Ombra. El nou contingut promet expandir la història i introduir nous caps, armes i armadures.

Elden Ring Shadow of the Erdtree és la darrera addició al joc creat pel director de FromSoftware Hidetaka Miyazaki i l’autor George R. R. Martin. El joc base ha rebut nombrosos premis, incloent-hi el Joc de l’any als The Game Awards 2022.

Shadow of the Erdtree estarà disponible per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC a través de Steam. Les reserves ja estan obertes per a totes les plataformes, incloent-hi paquets especials que inclouen el joc base, que és necessari per jugar a l’expansió.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.