Ordinador

La sèrie Kingdom Hearts arribarà a Steam el 13 de juny

Square Enix ha anunciat que la sèrie Kingdom Hearts estarà disponible a Steam a partir del 13 de juny de 2024. Els usuaris de Steam podran jugar a dos recopilatoris de Kingdom Hearts i a Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC), oferint centenars d’hores de contingut a través de les 10 experiències que componen la saga del cercador de la foscor.

Com a novetat, Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX a Steam incorpora gràfics amb textures actualitzades. A més, els qui comprin Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC) rebran una nova clau espasa exclusiva de la plataforma.

Ichiro Hazama, productor de la sèrie Kingdom Hearts, va expressar el seu entusiasme per fer la sèrie més accessible a Steam, convidant nous jugadors a descobrir l’acció, la màgia i l’amistat de Kingdom Hearts, així com oferint als fans de sempre l’oportunitat de redescobrir aquests clàssics.

Llista de títols de Kingdom Hearts disponibles a Steam:

 • Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX
  • Kingdom Hearts Final Mix
  • Kingdom Hearts Re:Chain of Memories
  • Kingdom Hearts II Final Mix
  • Kingdom Hearts 358/2 Days (escenes remasteritzades en alta definició)
  • Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
  • Kingdom Hearts Re:coded (recopilatori d’escenes cinemàtiques en alta definició)
 • Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue
  • Kingdom Hearts Dream Drop Distance HD
  • Kingdom Hearts χ Back Cover (vídeo)
  • Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep –A fragmentary passage–
 • Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC)
 • Kingdom Hearts Integrum Masterpiece (inclou els recopilatoris anteriors)

La sèrie Kingdom Hearts va debutar el 2002 i ha venut més de 36 milions de còpies a tot el món. Els usuaris de Steam podran unir-se a Sora, Donald, Goofy i altres personatges de Disney en les seves aventures.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.