Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Potion Permit: Complete Edition ja disponible en format físic i digital

PQube ha anunciat el llançament de Potion Permit: Complete Edition, disponible tant en format físic com digital. Aquesta edició inclou el joc original i tots els DLC de pagament, amb més de 30 articles de mobles per personalitzar la teva casa de pocions. També hi ha un paquet de DLC digital disponible a totes les plataformes per als jugadors que ja tenen el joc base.

Noves funcions per a nous jugadors i jugadors existents

Potion Permit: Complete Edition ofereix una experiència completa per als nouvinguts, amb tots els DLC de pagament inclosos. Els jugadors poden decorar casa seva amb diversos articles de mobiliari, incloent-hi peluixos d’animals, taules de surf i articles de novetat.

Actualitzacions posteriors al llançament

Des del seu llançament el 2022, Potion Permit ha rebut diverses actualitzacions, incloent-hi nous mini-jocs, personatges romàntics i millores en la qualitat de vida. La funció Grow Box permet als jugadors conrear els seus propis materials, i els nous personatges Victor i Helene afegeixen profunditat a la història del joc. També s’ha afegit un mini-joc de menjar bolets i suport en llengua japonesa.

Potion Permit: Complete Edition està disponible digitalment a Steam, GOG, Epic Games Store, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series S/X. Les versions físiques estan disponibles per a PlayStation 5 i Nintendo Switch. Hi ha disponible un paquet de DLC Complete Edition per a aquells que tenen el joc base.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.