PlayStation Xbox

Horizon Chase 2 arriba a Xbox i PlayStation

Horizon Chase 2 arriba a Xbox i PlayStation

Epic Games Publishing ha anunciat el llançament de Horizon Chase 2 a les plataformes PlayStation 4, 5 i Xbox One i Series. El joc està disponible a un preu de 24,99 euros, amb un descompte del 20% a totes les plataformes durant les pròximes dues setmanes. Aquestes noves versions ofereixen multijugador en línia i crossplay entre PC i consoles, incloent-hi les versions prèvies de Nintendo Switch i PC a través d’Epic Games Store.

Desenvolupat per AQUIRIS, ara conegut com a Epic Games Brasil, Horizon Chase 2 segueix la tradició dels jocs de curses arcade, oferint una experiència d’alta velocitat i jugabilitat accessible.

Característiques del joc:

  • Multijugador creuat: Tots els modes de joc es poden jugar en línia i fora de línia, incloent partides un contra un i curses cooperatives en el mode Al voltant del món.
  • Cotxes personalitzables: Els jugadors poden desbloquejar nous objectes cosmètics i millorar atributs en el mode Volta al món per trobar el seu estil de competició ideal.
  • Curses i desafiaments en línia: Competeix contra jugadors de tot el món i porta les teves habilitats al límit en el mode Playground.
  • Nou estil artístic i musical: El joc presenta un vibrant estil artístic en 3D i una banda sonora de Barry Leitch.

Podeu llegir la nostra ressenya aquí:

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.