Ressenyes

Ressenya – Horizon Chase 2

Horizon Chase 2 és la seqüela del popular joc de carreres Horizon Chase, desenvolupat per Aquiris Game Studio. Aquest títol manté l’essència dels jocs de carreres arcade dels anys 80 i 90, oferint una experiència retro però amb gràfics moderns i jugabilitat millorada. Disponible per a diverses plataformes, Horizon Chase 2 busca captivar tant als fans de la sèrie com als nous jugadors amb la seva proposta nostàlgica però renovada.

Hora de la segona volta

La jugabilitat de Horizon Chase 2 és senzilla i directa, centrada en l’acció frenètica i les carreres ràpides. Els controls són intuïtius, amb la possibilitat d’utilitzar tant el teclat com un comandament per conduir. El joc ofereix una varietat de modes, incloent-hi el mode carrera, contrarellotge i multijugador en línia, afegint una capa de rejugabilitat significativa.

Les carreres són intenses i requereixen habilitat per esquivar els oponents, agafar els turbo i gestionar el combustible. Tot i que la corba d’aprenentatge és moderada, el joc recompensa l’esforç i la perseverança, fent-lo accessible per a jugadors de tots els nivells. Tanmateix, alguns jugadors poden creure que la jugabilitat és un xic simple, especialment comparat amb altres jocs del gènere. Si vau provar l’entrega anterior, ja sabreu què us espera.

Un acabat impressionant

Horizon Chase 2 destaca pels seus gràfics colorits i estilitzats. La direcció artística és vibrant i crida l’atenció, amb escenaris que varien des de deserts fins a ciutats futuristes, cada un amb una paleta de colors única i detalls ben dissenyats. Els efectes visuals, com els reflexos i els canvis de llum, estan ben implementats, aportant una sensació de velocitat i dinamisme durant les carreres.

Parlem ara doncs de l’àudio. La banda sonora, composta per Barry Leitch, el mateix compositor del joc original, és un altre punt fort. Les melodies són enèrgiques i repletes de ritme, complementant perfectament l’acció de les carreres. Els efectes de so, com el sons dels motors i els sorolls de les col·lisions, són convincents i contribueixen a la immersió. Al cap i a la fi, és un títol purament arcade!

Tot un món per explorar

Horizon Chase 2 ofereix una bona quantitat de contingut, amb nombrosos circuits repartits per diferents localitzacions del món. Cada circuit presenta un disseny únic amb diferents desafiaments, mantenint l’experiència variada. A més, hi ha una àmplia selecció de vehicles, cadascun amb les seves pròpies característiques i estadístiques, permetent als jugadors trobar el cotxe que millor s’adapti al seu estil de joc. El joc també inclou un sistema de personalització que permet als jugadors modificar l’aparença dels seus vehicles, afegint una capa de profunditat i personalització.

Punts a destacar

Un dels principals desafiaments de Horizon Chase 2 és la seva CPU competitiva. Els oponents poden ser força agressius i sovint prenen la trajectòria òptima, la qual cosa pot resultar frustrant per als jugadors menys experimentats. Tanmateix, aquesta dificultat també aporta un sentit d’acompliment quan s’aconsegueix superar els rivals i guanyar una carrera difícil.

Un altre punt a considerar és que, tot i la varietat de contingut, el joc pot arribar a sentir-se repetitiu després de llargues sessions de joc, especialment per a aquells que no estiguin fortament enganxats a la seva jugabilitat arcade, que tal com hem dit, pot resultar simple en comparativa a altres propostes, siguin realistes com Forza o Gran Turismo, o fins i tot arcade com Mario Kart.

Conclusions

Horizon Chase 2 és una seqüela digna del seu predecessor, amb gràfics millorats, una jugabilitat sòlida i una banda sonora més que destacable. Tot i algunes frustracions amb la CPU i una certa repetició en el contingut, el joc ofereix una experiència de carreres arcade que agradarà tant als fans de la sèrie com als nous jugadors.

Rainbow Cotton

Horizon Chase 2 és una opció recomanable per als amants dels jocs de carreres arcade, amb un bon equilibri entre nostàlgia i modernitat. Tot i no ser perfecte, ofereix hores de diversió i desafiaments per als qui busquen una experiència de conducció entretinguda però intensa.

Nou Joc

Jugabilitat
Presentació
Entreteniment
Valor

Resum

Horizon Chase 2 és una opció recomanable per als amants dels jocs de carreres arcade, amb un bon equilibri entre nostàlgia i modernitat. Tot i no ser perfecte, ofereix hores de diversió i desafiaments per als qui busquen una experiència de conducció entretinguda però intensa.

3.6

Còpia del joc proporcionada per Epic Games via JF Games.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Nou Joc

About Author

1 comentari

  1. Horizon Chase 2 arriba a Xbox i PlayStation - Nou Joc

    30/05/2024

    […] Ressenya – Horizon Chase 2 […]

Els comentaris estan tancats.

També et pot interessar

Ressenyes

Ressenya – TAPE: Unveil the Memories

Ressenya de TAPE: Unveil the Memories, un joc d'aventures amb elements de puzle, amb molt de misteri i una ambientació
Ressenyes

Ressenya – Cannon Dancer – Osman

Ressenya de Cannon Dancer – Osman, el mític joc de recreatives de Mitchell Corporation, que ha rebut una reedició per