Nintendo Ordinador

Badass Mongoose anuncia Helix: Descent N Ascent

L’estudi de videojocs Badass Mongoose ha anunciat Helix: Descent N Ascent, un joc d’aventura que es llançarà el 2025 per a PC i Nintendo Switch. Juntament amb l’anunci, l’estudi ha publicat el primer tràiler del joc.

Helix: Descent N Ascent porta els jugadors a un viatge a través de les profunditats d’un món antic. El joc presenta un sistema de progressió no lineal, permetent als jugadors combinar les seves habilitats per resoldre trencaclosques i descobrir secrets ocults. El joc pretén oferir una experiència immersiva amb la seva narrativa visual i banda sonora atmosfèrica.

Els jugadors exploraran un món ple de misteris, investigant el destí d’una civilització perduda i recollint artefactes. El joc encoratja a l’observació meticulosa i a l’experimentació per desxifrar diversos trencaclosques, cada pas portant els jugadors més a prop de comprendre els secrets del món.

Helix: Descent N Ascent presenta un sistema que permet als jugadors combinar cinc habilitats de diverses maneres per resoldre trencaclosques. El joc destaca el joc reflexiu i no violent, convidant els jugadors a explorar un regne malenconiós on són l’últim vestigi de la seva espècie però no estan sols.

El joc també aborda temes d’identitat, solitud i emocions, encoratjant els jugadors a reflexionar sobre aquests aspectes a mesura que avancen. La història es presenta a través d’un estil artístic en blanc i negre 4K, escenaris vius en 2D i una música atmosfèrica poderosa. Influenciat pels còmics independents en blanc i negre dels anys 80, els mangas dels anys 90 i els còmics franco-belgues dels anys 70, la imatge monocromàtica del joc simbolitza la dualitat de la llum i la foscor.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.