Ordinador

The Rogue Prince of Persia s’estrena en accés anticipat a Steam

Ubisoft i Evil Empire han anunciat la disponibilitat de The Rogue Prince of Persia en Accés Anticipat a Steam. Aquest joc d’acció de plataformes en 2D amb elements roguelite també és accessible a través del servei GeForce Now. En el seu llançament en Accés Anticipat, el joc ofereix sis biomes, vuit armes principals, sis eines, dos enfrontaments amb caps, i 30 amulets.

La fase d’Accés Anticipat serà seguida de actualitzacions constants fins al llançament complet 1.0, amb la promesa de més contingut com nous nivells, caps, armes, enemics i millores, amb ajustos basats en els suggeriments de la comunitat.

Ambientat en una versió mítica de Ctesifont, antiga capital de l’Imperi Persa, els jugadors assumeixen el paper del Príncep encarregat de salvar la ciutat després de la seva invasió pels Huns, liderats pel malvat cap Nogai. Navegant a través de nivells generats proceduralment en biomes vibrants, els jugadors utilitzen habilitats acrobàtiques per superar els reptes, adquirir armes, equipar amulets, desbloquejar equipament i reclutar aliats.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.