PlayStation

The Gap – Limited Edition ja disponible en format físic per a PlayStation 5

Meridiem Games ha llançat la versió física de The Gap – Limited Edition per a PlayStation 5. Aquest títol, exclusiu per a la consola, combina elements d’exploració, resolució d’acudits i narrativa. El joc ha estat desenvolupat per Label This i publicat digitalment per Crunching Koalas. Aquesta edició inclou una funda especial, una postal amb efecte metal·litzat i la banda sonora descarregable del joc.

The Gap narra la història de Joshua Hayes, un neurocientífic la família del qual pateix un trastorn neurològic rar que afecta gradualment la capacitat i el benestar mental. La història es desenvolupa a través de l’exploració de realitats paral·leles i records significatius, obligant a Joshua a aprofundir en la seva pròpia psique.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.