Ordinador PlayStation Xbox

Amazon Games anuncia la data de llançament de Throne and Liberty

Amazon Games anuncia la data de llançament de Throne and Liberty

Amazon Games i NCSOFT han detallat informació sobre Throne and Liberty, el seu pròxim MMORPG que es llançarà el 17 de setembre. El joc estarà disponible a PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S, amb suport per al joc entre plataformes.

Com a part de la celebració del llançament, Amazon Games ha presentat un nou tràiler que ofereix una vista prèvia extensa de les característiques del joc i l’ambientació a Solisium.

Abans del llançament complet, està previst una beta oberta del 18 al 23 de juliol, permetent als jugadors de totes les plataformes a participar. Els interessats poden inscriure’s al lloc web oficial del joc per unir-se al beta, que té com a objectiu recollir comentaris i millorar l’experiència de joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.