Nintendo Ordinador PlayStation

Fairy Tail 2 arribarà a PlayStation, Nintendo Switch i PC

Fairy Tail 2 arribarà a PlayStation, Nintendo Switch i PC

Koei Tecmo Europe i el Gust han revelat detalls sobre Fairy Tail 2, el pròxim RPG d’acció basat en la popular franquícia Fairy Tail. Aquest joc, que actua com a seqüela directa del títol de 2020 de Koei Tecmo, està ambientat a l’arc argumental “Imperi Alvarez” de la sèrie original.

A Fairy Tail 2, els jugadors podran prendre el control de personatges icònics com Natsu i Lucy, juntament amb altres membres del gremi Fairy Tail, mentre enfronten a Zeref, l’emperador Spriggan de l’Imperi Alvarez, i els seus formidables aliats. El joc presenta gràfics en 3D i millores significatives en la jugabilitat, oferint batalles més intenses i seqüències d’acció espectaculars on s’utilitzaran màgies poderoses i estratègies tàctiques.

Els usuaris també podran explorar un mapa extens de manera fluida, la qual cosa enriqueix l’experiència de joc mentre avancen en la història del capítol final. A més, Fairy Tail 2 inclourà històries de personatges que permetran als jugadors descobrir nous aspectes dels seus herois preferits, així com una història original que expandeix l’univers després dels esdeveniments principals.

Fairy Tail 2 està programat per llançar-se aquest hivern a PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch i PC a través de Steam, oferint veus en japonès i textos en anglès i francès.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.