Ordinador PlayStation Xbox

ATLUS presenta nou tràiler i retransmissió en directe de Metaphor: ReFantazio

ATLUS va revelar dos anuncis importants sobre Metaphor: ReFantazio durant el Summer Game Fest. El cap de setmana passat, es va mostrar el tràiler “AWAKEN”, que ofereix una visió de l’univers del joc. A més, es va realitzar una retransmissió en directe amb el director Katsura Hashino, explorant les mecàniques i arquetips del joc, preparant-se per al seu llançament l’11 d’octubre de 2024 a Xbox Series X|S, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 i Steam.

El tràiler “AWAKEN” va ser presentat pel director Katsura Hashino juntament amb el dissenyador artístic Shigenori Soejima.

ATLUS va organitzar una retransmissió en directe amb Katsura Hashino, on es van explorar els sistemes de joc, centrant-se en els arquetips i els poders especials que els personatges desperten de diverses maneres. Es van descriure els 14 llinatges bàsics d’arquetips i les seves variacions, totalitzant més de 40 arquetips disponibles.

Durant la retransmissió, Hashino també va explicar els objectius de disseny de l’equip i com els arquetips interactuen amb el joc. Les masmorres de Metaphor: ReFantazio fomenten el pensament creatiu i estratègic sobre quins arquetips utilitzar i com utilitzar-los.

Les reserves físiques i digitals de Metaphor: ReFantazio ja estan disponibles. L’edició SteelBook també està disponible per a reserva, incloent-hi el joc, un SteelBook, un mapa del Regne d’Euchronia i un tiquet de reserva per desbloquejar contingut opcional. Per a més informació i reserves, visiteu el lloc web oficial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *