Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

SEGA anuncia la data de llançament de Sonic X Shadow Generations

Durant la retransmissió del Summer Game Fest 2024, SEGA va anunciar que Sonic X Shadow Generations es llençarà el 25 d’octubre de 2024 en format digital i físic. El joc estarà disponible per a PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch i PC per 49,99 euros.

Sonic X Shadow Generations inclou una campanya dedicada a Shadow the Hedgehog, on els jugadors s’enfrontaran a l’enemic Black Doom i exploraran fases icòniques. El joc també conté una remasterització de Sonic Generations amb millores visuals i contingut addicional.

Les reserves ja estan disponibles a la pàgina web oficial i a botigues autoritzades. Us recomanem revisar les diferents edicions del joc i consultar el contingut addicional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *