Nintendo

Axel condueix el seu taxi a Super Monkey Ball Banana Rumble

Axel condueix el seu taxi a Super Monkey Ball Banana Rumble

Super Monkey Ball Banana Rumble afegirà l’Axel, de la franquícia Crazy Taxi, com a personatge jugable a través del DLC SEGA Pass. El joc estarà disponible exclusivament per a Nintendo Switch el 25 de juny de 2024.

L’Axel estarà disponible tant al mode Aventura com al mode Batalla i comptarà amb estadístiques especials per als circuits. A més, els plàtans del joc es transformaran en monedes, en homenatge a la seva franquícia original.

Els jugadors que adquireixin l’edició Digital Deluxe de Super Monkey Ball Banana Rumble a la Nintendo eShop per 69,99 € rebran l’edició estàndard del joc i el SEGA Pass, que inclou sis personatges jugables addicionals (Sonic, Tails, Knuckles, Amy, Axel i un personatge addicional) de franquícies de SEGA, juntament amb 15 objectes de personalització amb temàtica de SEGA.

El SEGA Pass també estarà disponible per separat per 24,99 €, mentre que els paquets de personatges individuals costaran 4,99 € cadascun. Tot el contingut es llançarà en els mesos vinents.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.