Ordinador

Noreya: The Gold Project es llançarà a Steam el 21 de juny

Noreya: The Gold Project es llançarà a Steam el 21 de juny

Dreamirl Game Studio i PixelHeart han anunciat el llançament de Noreya: The Gold Project a Steam, previst per al 21 de juny. El joc tindrà un preu de 27,99 euros, amb un descompte del 15% durant la primera setmana. Més endavant, el joc estarà disponible per a totes les consoles.

Noreya: The Gold Project és un joc metroidvania que posa èmfasi en l’elecció del jugador entre l’or i la llum, afectant la progressió, els camins i les habilitats. Els jugadors poden triar alinear-se amb els déus de la Llum i l’Ombra o amb els déus de la Corrupció i l’Or.

La història del joc se centra en Salluste, el Déu de l’Avarícia, que pren el control de la ciutat de Lemia després d’empresonar la Deessa de la Llum. Els jugadors prenen el rol de Kali, una lluitadora que busca descobrir la veritat sobre el regnat de Salluste. El joc implica explorar la Ciutat de l’Or i la seva catedral, enfrontar-se a criatures de l’ombra i l’or, i prendre decisions que afecten el resultat del joc.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.