Ordinador PlayStation Xbox

Detective Minerva Case ja disponible en múltiples plataformes

K148 Game Studio ha llançat el seu nou videojoc d’investigació criminal, Detective Minerva Case, juntament amb JanduSoft. El joc ja està disponible a Steam, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series.

Ambientat l’any 2068, el joc se centra en Lupa Corps, una empresa especialitzada en intel·ligència artificial domèstica. Els jugadors assumeixen el paper d’un detectiu encarregat de resoldre un assassinat d’alt perfil. A mesura que la investigació avança, els jugadors trobaran girs inesperats i desentranyaran capes complexes del cas.

Detective Minerva Case ofereix una experiència immersiva per als fans de les històries de crims i la ciència-ficció. Els jugadors visitaran escenes del crim, recolliran proves amagades i utilitzaran les seves habilitats analítiques per resoldre casos intricats. El joc presenta sis escenaris detallats que desafien les habilitats deductives dels jugadors i descobreixen els misteris més profunds de Minerva i Lupa Corps.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *