PlayStation Xbox

The House of Da Vinci 2 ja està disponible per a PlayStation i Xbox

Blue Brain Games ha anunciat el llançament de la segona entrega de The House of Da Vinci per a PlayStation i Xbox. L’aventura de trencaclosques en 3D continua el viatge per la Itàlia del Renaixement, amb la missió de trobar el desaparegut Leonardo Da Vinci.

En aquest joc, els jugadors resolen trencaclosques mecànics, descobreixen objectes ocults i escapen de sales amb les invencions de Leonardo. La narrativa segueix el protagonista mentre explora el món, resol trencaclosques basats en les invencions reals de Leonardo i revela els secrets darrere de la desaparició del seu mestre.

The House of Da Vinci 2 introdueix els jugadors a diverses habilitats úniques, permetent-los explorar el món del segle XVI, espiar els mecanismes de Leonardo i controlar el temps per descobrir secrets ocults. Les ubicacions del joc s’inspiren en obres d’art originals i la ciutat de Florència, Itàlia, el 1506.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *