Ordinador Realitat Virtual

El remake de Riven s’estrenarà el 25 de juny

Cyan Worlds ha anunciat que el remake de Riven es llançarà el 25 de juny. El joc estarà disponible per a PC amb Windows a través de Steam i GOG, per a Mac amb Apple silicon a través de la Mac App Store, i en realitat virtual a Meta Quest 2 i Meta Quest 3. Els jugadors poden fer la reserva de Riven a Meta Quest amb un descompte de l’11% sobre el preu de 34,99 euros fins al llançament. Els jugadors de Windows i Mac rebran un descompte del 10% en el llançament durant un temps limitat.

Riven, un joc d’aventures narratiu i de trencaclosques, està ambientat en un món vast i en decadència on els jugadors exploraran un conflicte entre el governant del món i els rebels que s’hi oposen. Aquest remake inclou gràfics actualitzats, jugabilitat i llibertat de moviment, permetent als jugadors navegar pel món del joc amb total llibertat.

L’equip creatiu original darrere del Riven de 1997 ha contribuït a aquest remake. El joc inclou trencaclosques renovats, nous personatges i nous reptes. Les històries ampliades i els gràfics actualitzats pretenen oferir una experiència completa tant per als fans del joc original com per als nous jugadors.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.