Nintendo PlayStation Xbox

Ratalaika Games i Shinyuden anuncien Rider’s Spirits

Ratalaika Games i Shinyuden han anunciat el pròxim llançament de Rider’s Spirits de Masaya, conegut originalment al Japó com Bike Daisuki! Hashiriya Kon. El joc es llançarà el 7 de juny per a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S|X i Nintendo Switch.

Rider’s Spirits, tot i que inicialment recorda a Mario Kart, ofereix una experiència més de simulació. Els jugadors poden supervisar les accions dels seus competidors, fer parades a boxes per reposar combustible, i navegar per una varietat d’obstacles a les pistes com cons de trànsit, estanys d’aigua i pilars de pedra.

El joc compta amb 20 pistes diferents, incloent-hi superfícies d’asfalt i terra, cadascuna amb el seu propi disseny i reptes. Els personatges del joc tenen habilitats úniques, requerint que els jugadors dominin diverses tècniques i estratègies. Algunes etapes presenten més desafiaments per a certs personatges, afegint una capa addicional de dificultat. Els jugadors poden triar entre motos i corredors amb atributs diferents.

Rider’s Spirits inclou modes de joc per a un sol jugador i multijugador local. Els jugadors poden competir cara a cara contra l’ordinador o un amic en diverses pistes de carreres i modes de joc. El joc també compta amb una varietat d’articles que es poden utilitzar per obtenir un avantatge en les curses.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *