Nintendo Ordinador PlayStation Xbox

Fantasian farà el salt d’Apple Arcade a consoles i PC

Fantasian farà el salt d’Apple Arcade a consoles i PC

Hironobu Sakaguchi, conegut pel seu treball a la sèrie Final Fantasy, juntament amb el destacat compositor Nobuo Uematsu, estan col·laborant novament en una nova versió de Fantasian, l’RPG originalment llançat el 2021 per a Apple Arcade. Aquesta versió millorada, titulada Fantasian Neo Dimension, incorpora noves característiques com la inclusió de veus en anglès i japonès, així com una opció de dificultat addicional.

A Fantasian Neo Dimension, els jugadors seguiran la història de Leo mentre intenta recuperar els seus records i resoldre el misteri darrere d’una infecció mecànica que amenaça el seu món. El joc presenta un sistema de combat per torns, acompanyat de mecàniques i estratègiques que busquen revitalitzar la fórmula clàssica dels RPG. Els jugadors podran explorar un univers multidimensional a través de més de 150 diorames detalladament dissenyats.

Fantasian Neo Dimension estarà disponible a plataformes com Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S i Steam, amb el seu llançament programat per a l’hivern de 2024.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.