Nintendo Ordinador PlayStation

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven anunciat per a Nintendo Switch, PlayStation i PC

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven anunciat per a Nintendo Switch, PlayStation i PC

Romancing SaGa 2, originalment llançat el 1993 al Japó, ha assolit una notable popularitat amb més d’un milió d’exemplars venuts fins avui. El 24 d’octubre arribarà el remake complet, Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven, desenvolupat per l’equip responsable de Trials of Mana. Aquest remake presenta gràfics actualitzats, mecàniques modernitzades i altres millores destinades tant als fans de SaGa com als nous seguidors de la sèrie. Les reserves ja estan disponibles per a totes les plataformes abans del llançament previst per a la tardor.

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven ens porta a una aventura multigeneracional centrada a protegir i ampliar el nostre imperi. La història se centra en temes de venjança i redempció després de l’atac d’un dels llegendaris set herois. El sistema d’escenaris lliures de la sèrie SaGa permet que les decisions del jugador modelin la narrativa, incloent-hi les eleccions sobre qui hereta el tron imperial a la següent generació.

Amb música original i remasteritzada del compositor Kenji Ito, conegut pel seu treball a les sèries Mana i SaGa, com SaGa Frontier, el joc inclou doblatge en japonès i anglès, i presenta una nova funció de línia temporal que millora els combats estratègics.

Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven estarà disponible en format físic per a Nintendo Switch i PlayStation 5, i en format digital per a Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 i PC a través de Steam.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.