Uncategorized

Frostpunk 2 es retarda fins al 20 de setembre

Frostpunk 2 es retarda fins al 20 de setembre

El llançament de Frostpunk 2 s’ha posposat fins al 20 de setembre de 2024. Els desenvolupadors han anunciat aquesta decisió per garantir que el joc proporcioni la millor experiència possible en el moment del llançament.

En un missatge publicat a Steam, el director de disseny Jakub Stokalski i el director d’art Lukasz Juszczyk van explicar les raons del retard. Van mencionar que els comentaris dels jugadors de la Beta, que va rebre una puntuació mitjana de 8 sobre 10, van destacar àrees que necessitaven més millores. Els desenvolupadors van afirmar que, tot i que tenen una llista de tasques substancial, prioritzar els comentaris dels jugadors requeria temps addicional.

El retard permetrà a l’equip millorar les mecàniques del joc, millorar la interfície d’usuari, l’experiència, i introduir noves característiques.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.