Nintendo

Demanen un any de presó per amenaces a Nintendo

Demanen un any de presó per amenaces a Nintendo

Un home de 27 anys de la Prefectura d’Ibaraki, ha estat acusat d’enviar missatges amenaçadors a Nintendo Co. Ltd, la central nipona de la companyia, ubicada al districte de Kyoto. L’oficina del fiscal del districte de Kyoto ha acusat l’home d’enviar 39 amenaces a través del formulari de consulta del lloc web oficial de Nintendo, entre el 22 d’agost i el 29 de novembre de l’any passat. D’aquesta manera, demana un any de presó per a l’individu.

Aquests missatges incloïen amenaces de bomba, així com d’agressió als mateixos treballadors de la companyia. Com a resultat, Nintendo va haver de cancel·lar diferents esdeveniments, incloent-hi les finals d’un dels principals tornejos de Splatoon, que s’havien de celebrar a Tòquio al llarg de desembre i gener passats.

La fiscalia també argumenta que aquestes cancel·lacions van suposar a Nintendo una pèrdua de vora 700.000.000 de iens (uns 4 milions d’euros). S’espera que el veredicte es faci públic el pròxim 24 de juliol.

Per estar sempre a l’última de les principals novetats del món dels videojocs en català, recordeu seguir-nos a TwitterFacebook o Telegram.

Font: Kyoto News